Restorex Saç Dökülmesine Karşı Sağlıklı Uzama Etkili Şampuan Ürün İncelemesi

Ürünü 12.5 TL’ye kuaförden satın aldım. Öncelikle bu tarz şampuanlara önyargım vardı, (sebebi ise daha ço heryerde bulunabilen ürünler olmaları, sülfat içeriği vs.) bu ürün sayesinde o önyargım kırıldı çünkü kendisi tüm bunlara rağmen en sevdiğim şampuanlar arasında (hatta şuanda 1 numara’da) yer alıyor. Zaten daha ilk kullanımda çok sevdim bu ürünü. Bu arada ürünü 1 Mart- 31 Mart arasında kullandım. Hafta içleri bunu kullandım, hafta sonları da aşağıda bıraktığım linkteki kürle uygulama yaptım. Gelelim şampuanın bendeki etkilerine;

  • Ürün başta saç dökülmemi artırdı ancak bunun, ölü saçlarımın dökülmeye başlamasından kaynaklandığını varsayıyorum, öyle düşünüyorum. Çünkü sonradan dökülmeler azaldı. Ki benim saçlarım genel olarak çok az dökülmesine rağmen bazı mevsimlerde veyahut başka sebeplerle dökülmesi artabiliyor. Eğer bu ürün dökülmeye sebep olsaydı hep dökerdi diye düşünüyorum. Bazıları elimde saç kalmadı diyor ancak katılmıyorum. Dökülen saçlarım hep ince ince, yıpranmış tellerdi. Benim amacım da zaten öyle saç tellerinden kurtulmak.
  • Ürün saçımın uzamasını hızlandırdı. Bunu daha önce de malumatlarımda anlatmıştım ancak, saçımın ön kısmında kestiğim bir kısım var (sebebi ise, saç uzaması yaşadığımda rahatça ölçüm yapabilmek ve, saçımın o kısımlarının güneş kaynaklı yıpranması idi, güneş ışınlarının açısı en çok saçın ön ve tepe kısmını vurduğunu ve zarar verdiğini düşünüyorum) işte bu kısım da, sürekli havaya kalkar, kabarır, bu ürünü kullandığımdan beri ürünün eğimi aşağıya doğru oldu, eğimini düzeltti. Eğer o saç uzamasaydı eğim aşağıya doğru olmazdı.
  • Ürün kesinlikle benim saçlarımı parlattı. Küllü kumral koyu sarı olan olan saç tellerimin sarı kısımlarını belirginleştirdi. Bu da benim isteyeceğim şeydi zaten.
  • Ürünün bu özelliğinden emin değilim ama, saçlarımın kabarıklığını azalttığını düşünüyorum. Hem kalın telli, hem de kabaran zor saçlarımı yatıştırdı.

Bu ürünle ilgili kürümü incelemek isterseniz eğer;

Restorex Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 1 Aylık Saç Uzatma Kürüm İnceleme – Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

3 comments

Bir Cevap Yazın