2042 Yılında Türkler Azınlık Olabilir!

Türk ırkı bu sefer gerçekten tarihten silinebilir. Şu zamana kadar pek çok savaşlar atlatan, cihana karşı göğsünü siper eden ve ömrü savaşlarda geçen Türk milleti, kontrolsüz göçmen akışı ile tarih sahnesinden silinebilir.

Hali hazırda 20 milyon Kürt ve 10 milyon sığınmacı, kaçak, mülteci mevcut. Sayıları da artmaya devam ediyor. Ayrıca Arap, Çerkez, Ermen, Yahudi, Laz gibi diğer etnik unsurlar da toplam 5 milyon civarı. Türk kökenden gelenlerin doğum oranını ise düşmeye devam ediyor. Türkler çocuk bakmak yerine kedi köpek bakıyor. Türk çiftler çocuk yapmaya yanaşmıyor. Yapanlar da en fazla 1 tane yapıyor. 20 yıl içinde matematiksel olarak Türkler azınlık durumuna düşecektir. Şimdi Türkiye’yi yöneten AKP hükümeti Ermeni sınırındaki mayınları da kaldırmaya başladı, mayınları kaldıran şirkette İsrail kökenli. Mayınların kalkmasını isteyenler de Avrupalılar ve Amerikalılar. Daha önce Türkiye Devleti Suriye sınırındaki mayınları kaldırdı ve kısa bir süre sonra Suriye’de iç savaş patlak verdi ve milyonlarca Suriyeli Türkiye’ye kaçtı.

Ayrıca yabancıların ev alması son yılların en yüksek seviyesine ulaştı çünkü Türk lirası yabancı para birilerim karşısında pul değerinde. 29 Temmuz Cuma 2022 dolar şu an 18 Lirayı gördü. Yabancılar süratle Türkiye’den ev almaya devam ediyor. Bir yandan da Avrupa Birliği Türkiye’ye sınırları temizlemesi için baskı yapıyor fakat diğer yandan da Avrupa’nın sınırına duvar çekiyorlar. Yunanistan mültecileri döverek, tekmeleyerek, gasp ederek Türkiye’ye gönderiyor. Şu an Yunanlılar Çin seddi gibi duvar örüyor.

Avrupa’ya kaçanlar yakalanıp Türkiye’ye gönderiliyor!

Es keza içeri girenler olunca da denize geri atılıyor veya Türkiye’ye geri gönderiliyor. Denize atılıp boğulan mültecilerin sayısı ise bilinmiyor. Yunanlılar cesetleri de kabul etmiyor. Cesetler de Türkiye’ye gönderiliyor. Avrupa Birliği ise bu duruma karşı gözlerini kapatıyor, görmezden geliyor. Türkiye’ye özellikle göç pompalıyorlar. Türkiye’nin nüfus yapısı iyice değişti. 20 yıl içinde Türkiye’de büyük olaylar dönecek. Bu arada İran’da Afganistan ve Pakistan’dan gelenleri Türkiye’ye gönderiyor, kendi içinde tutmuyor. İran’ın gönderdiği kaçaklar ise özellikle İstanbul’a yerleşiyor. Son zamanlarda pek çok İran ajanı da İstanbul’da yakalandı. Müslüman İran Hristiyan Ermenileri de destekliyor. Azerbaycan-Ermenistan savaşı sırasında Hristiyan Ermenistan’a gizliden silah gönderdi. Müslüman İran’da Türk düşmanlığında Yunanlıları geride bırakıyor.

Sizce Türkiye’nin sonu bu gidişle ne olacak? Türk ırkı tarihten silinecek mi?

Bir Cevap Yazın