Derma Roller Titanyum Uçlu Cilt Ve Vücut Yenileme Masaj Aleti Ürün İncelemesi

Ürünü Sosyetikavm’den 22 TL gibi bir fiyata satın aldım. Ancak sitedeki ambalajla ve dermaroller iğne kısmının rengi ile alakası yok. Öyle bilmediğin sitelerden alışveriş yaparsan olacağı bu dedirtti resmen. Daha da kötüsü, ürünün ambalajının açılmış olmasıydı. Neyse ki ben dezenfekte ediyorum bir sorun olmuyor ancak, bir daha alışveriş yaparsam ve benzer bir sorunla karşılaşırsam kesinlikle şikayet edeceğim.

Gelelim ürünü ne amaçla kullandığıma?

Önceleri bir şampuan set almıştım, yanında dermaroller hediye idi. Yıl 2018 falan olması lazım. Saçlarıma masaj niyetine uygulardım. O zaman da sevmiştim. Şimdi yine kullanmaya başladığımda etki gördüm.

Ürün Nasıl Etki Ediyor?

Titanyum iğneler uygulandığı bölgede travma yaratıyor ve böylece onarım sağlamaya çalışıyor. Bölge bir nevi uyarılıyor. Ben bu ürünü saç diplerime ve alın bölgeme uyguladım. Yeni yeni beyaz – sarı bebek saçlarım çıktı. Açıkçası böyle ürünleri yüzümde uygulamaya çekiniyorum. Zaten cilt bakımından ziyade saç bakımına ilgi duyan biriyim. Ancak elbette ürünü yüzümde, dudağımda uyguladım. Dudağımda 1 – 2 kez uyguladım ancak bazıları dudaklarının kırıştığını söylediğinden dudak masajı olarak kullanmayı direkt bıraktım. Zaten neden dudağıma uyguladım anlamadım ki…. Bunun yanında alnıma yanağıma da hafif hafif uyguladım. Sanki iy geldi gibi, hafif batması bir rahatlık veriyor evet ama dediğim gibi sorun çıkarmasından endişe ediyorum. Bir de ben markayı çözemediğim için saçlı bölgelerim dışında kullanmıyorum. Doktorlar da dermaroller öneriyor evet ama hangi marka dermaroller bunu bilemiyoruz.

Gelelim saçlarımdaki etkilerine;

  • Saçlarımın uzamasını hızlandırdı.
  • Uyguladığım bölgelerde yeni yeni bebek saçları çıkardı.
  • Saçlarımın dökülmesini azalttı.

Ürünü tavsiye eder miyim? Bilemiyorum, sonuçta size de ambalajı açılmış ve hiç hijyenik olmayan şekilde gelebilir. Biraz daha paranıza kıyın ve güvendiğiniz bir markadan alın. Gidip de en pahalı markayı alın diye asla demem ancak 50 TL’ye de kaliteli bulunabilir belki. Ben de yakın zamanda yeni , bilinen, kaliteli ve güvenilir bir dermaroller arayışında bulunacağım.

Ürün ciddi ciddi kutusunu açar açmaz bu şekilde geldi. Ben herhangi bir şekilde açmadım geldiğinde. Zaten kutusuna zar zor sığmış şekilde gönderilmişti. Siz düşünün artık. Lütfen kullanılmış ürünleri insanlara göndermeyin. Ben ibret olsun diye hemen şikayette bulunmayıp buraya malumat olarak yazdım.

2 comments

Bir Cevap Yazın