Artık İzmir’de İzmirli Kalmayacak, Belediyelerde İzmirli Çalışan Bulmak Zor…

Son 2 yılda İzmir’e 200 Bine yakın kayıtlı göç gerçekleşti. Bunlardan en az 30 bini İstanbul’dan geldi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına gelmesiyle azımsanmayacak kadar Tuncelili de İzmir’e akın etti. İzmir’in belediyelerinde gerçek İzmirli çalışanı bulmak zor. Ayrıca kayıtsız olarak gelen Suriyeliler, Afganlar, Pakistanlılar da var. İzmir’e diğer illerden göçler çok olduğu için artık orjinal İzmirli bulmak epey zorlaşırken bir de üstüne kaçaklar ve mülteciler eklenince İzmir’in demografik yapısı iyice bozuldu. İzmir’in bazı yerleri ise siyahi gettosu olmuş vaziyette. Bazı mahallelerde sadece zenciler var. İzmir’in kalbi konak ise Kürt mafyası ve Çingeneler tarafından istila edilmiş. Karınızı veya Kız arkadaşınızı alıp Konak’da dolaşabilmek büyük cesaret istemektedir.

İzmir’de köpek sorunu da hakim. Sokaklarda her an köpeklerin saldırısına uğrayabilirsiniz. Çocukların artık okula güvenle gidebilmesi için özel koruma şirketlerine başvurmak gerekebilir.

Peki, her şeye rağmen CHP nasıl İzmir’i yönetmeye devam ediyor, insanlar CHP’ye oy veriyor? Sebebi basit. Nasıl ki AKP’ye alnı secdeye değen başkan var diyerek AKP’liler oy veriyorlarsa CHP’ye de Atatürk’ün partisi, atamızın partisi diyerek oy veriyorlar. Yani CHP’nin başına kim geçerse geçsin, İzmir’i pislik götürse bile İzmir’de her zaman CHP kazanır.

Türkiye’de bu kokuşmuş düzenin değişmesi için bu tarihi geçmiş partilerin hepsinin çöplüğü boylaması gerekir. Aksi halde sadece İzmir değil tüm Türkiye büyük bir tehlike altındadır.

3 comments

  1. Admin sen varya gerçek yezid tohumusun konuyu çarpıtıyorsun Tuncelililer çok çalışkan ve dürüst insanlar bu yüzden belediyede çalışıyorlar. şu zamana kadar kadar kaç tane hırsızlık yapan alevi gördün. Aleviler-Tuncelililer dürüst ve helal süt emmiş insanlardır. yiyorsa gel bu lafları Tuncelililerin yüzüne söyle. arkadan konuşma faşist it!

    1. yiğit iti aleviler çok dürüst helal süt emmiş diyorsun da İzmirli Türkler dürüst değil mi helal süt emmiş değil mi? Niye Tunceli belediyesinde İzmirliler yok ama İzmir’de her yerde Aleviler, Tunceliler var? Belediyenin her yerinde çalışıyorlar. siz varya sünnilerden daha mezhepçisiniz. eğer bana sünnici dersen sikerim bak seni çocuk. ben dinlere inanmam.

  2. ahaha faşistlerin zoruna gitmiş. oğlum alışın artık. Kürtler, Aleviler bu ülkenin asli unsurudur artık o eski faşist günleriniz bitti. Seve seve olmuyorsa sike sike alışacaksınız. Her yerdeyiz! Yaşasın halkların kardeşliği! İzmirde de Kürtler olmasa hepiniz aç kalacaksınız :))) Kürt işletmeler sayesinde İzmire turistler geliyor. Kürt misafirperverliği olmasa İzmire nah turist gelir.

Bir Cevap Yazın