Dünya Üzerinde Türk ve Türkiye Karşıtlığı Artmaya Devam Ediyor!

Tayvan’a Giderek Çin’i Kışkırtmaya Çalışan Pelosi Şimdi de Ermenistan’da!

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Patricia D’Alesandro Pelosi önce Tayvan’a giderek Çin’i kışkırtmaya çalıştı, Çinliler Pelosi’nin Tayvan’a gitmesinin Çin’in toprak bütünlüğüne karşı ihlal olacağını söyledi ancak Çinlilerin dediği lafta kaldı. Pelosi 18 Eylül 2022’de yönünü Ermenistan’a çevirdi. ABD’deki Ermeni Lobisini memnun etmek için Ermenistan’a giden Pelosi, Dağlık Karabağ’da Türkiye’ye karşı Ermenistan’ı desteklediğini açıkladı. Sık sık ifadelerinde Türkiye karşıtlığına yer veren Pelosi, Dağlık Karabağ’da Ermenistan ile Türkiye’nin savaştığını, Türkiye’nin tüm saldırılarına karşı ABD’nin Ermenistan’ın yanında olacağını söyledi.

Gerçekte ise Dağlık Karabağ Azerbaycan toprağıydı ve Ermeniler bu toprakları hukuksuz bir şekilde işgal etti. Birleşmiş Milletler de Ermenistan’ın yaptığı bu hareketi işgal olarak tanımladı ancak Azerbaycan işgal edilen toprakları geri alınca bir anda Birleşmiş Millet ve Batılılar sanki işgal eden taraf Azerbaycan Devletiymiş gibi tepki vermeye başladı.

Türkiye Karşıtlığı ve Türk Düşmanlığı Gün Geçtikçe Artıyor!

Dağlık Karabağ’da Türkiye ordusu aktif bir şekilde savaşmazken, çoğu batı medyasında Ermenistan ile Azerbaycan değil de Türkiye savaşıyormuş gibi göstermektedirler. Eğer Türkiye’nin Azerbaycan’a silah desteğinden dolayı Ermenistan ile savaştığını söyleniyorsa o zaman aynı mantıkla Ermenistan ile İsrail’de savaşıyor çünkü İsrail’de Azerbaycan silah satıyor. Niye İsrail ile Ermenistan savaşıyor denmiyor? Yine klasik bir batı iki yüzlülüğü ile karşı karşıyayız. Türkiye karşıtlığı her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Yunanistan’ın Türkiye’yi doğu Akdeniz’deki tahrikleriyle Pelosi’nin Ermenistan’a gidip Türkiye aleyhine açıklama yapması bir tesadüf mü yoksa bir oyunun parçası mı?

Bir Cevap Yazın